Vilka är de olika typerna av fräsning i en maskinverkstad?

Släpp tid: 2022-08-20 15:45:43  träffar: 21

CNC (Computer Numerical Machining) är en viktig process för att forma metalldelar från olika plast- och kompositmaterial. CNC-bearbetning säkerställer en hög grad av repeterbarhet och noggrannhet, vilket gör den idealisk för en mängd olika tillverkningsapplikationer. CNC-bearbetning är en omfattande term för olika bearbetningsprocesser såsom CNC-svarvning, CNC-fräsning och CNC-borrning. CNC-fräsning är en viktig CNC-bearbetningsprocess för produktion av industriella och kommersiella komponenter. Having sade mycket, det kan vara relaterat till-Vad används CNC för bearbetningsprocessen? Vilka typer av CNC-fräsning utförs i butiken?


Översikt över fräsprocesser för verktygsmaskiner

CNC-fräsning säkerställer finish och prestanda, vilket gör det till den idealiska bearbetningsprocessen för de flesta CNC-bearbetning. I denna process skär punktskärning och hjälper till att använda flera roterande verktyg och hjälper till att använda flera verktygsmaskiner för att producera bearbetningsverktyg i önskad form. I fräsmaskiner ges vanligtvis samma orientering med ett roterande verktyg. CNC-maskin och ytlig och platt typ lämplig för bottenskuld.


CNC-fräsning delas vidare in i olika typer baserat på de olika former du formar.Nästa avsnitt kommer att beskriva några vanliga typer av CNC-fräsprocesser och resultat som utförs av CNC-verkstäder.


Maskinverkstaden utför olika typer av verktygsfräsningsprocesser

Nedan följer några vanliga typer av CNC-fräsningar som utförs av CNC-maskinverkstäder.


Ansiktsfräsning:

Fräsmaskiner för plana och plana ytor. Denna typ av fräsning är också känd som plattfräsning. Beroende på rörelsen mellan arbetet och materialet kan planfräsning delas in i nedfräsning och nedfräsning.


Ansiktsfräsning:

Vid ytfräsning används den för transparent och allmänt bruk fräsning av materialytor. En polermaskin för ytslipninge Materialet avlägsnas från verktygsytor med en mängd olika verktyg. För skärning av råvaror.


Trans Nano:

Crosscut skär drar nytta av sidofräsning och deras bearbetningsförmåga. Inställningen av skäreggen placeras i två olika typer som ska fräsas. .


Bara fräsat:

Verktygen som används i denna process har olika diametrar och fräshastigheten beräknas på verktyget med den största verktygsdiametern.


Formfräsning:

Vid fräsning används verktyg för att producera delar med oregelbundna former. Verktyg som används för detta ändamål kan ha rundade, konvexa och konkava hörn.


Slutfräsning:

CNC kan utföra lateral, bred och smal bearbetning och kanalbearbetning vid kapacitet. Kan vara vertikalt, horisontellt eller i en vinkel mot bordet.


Vinkelfräsning:

I denna typ av fräsar kan användas för att skära på ytan med en specifik vinkel. Har enkla eller dubbla hörn. Den används för fräsning av platta spår inte heller vinkelrätt mot positionen däre öppenhet skapas.


T-fräsning av spår:

I denna typ av fall används en fräs spets för att skapa en slätskuren cirkulär kanal i skäreggen. I drift, T-slitsfräsen matas genom frässkivan på mediet-och sedan fräs ut från nästa kant eller kant.


Var och en av de processer som nämns ovan har en typisk CNC-fräsprocess ansökan, om du använder den i stor utsträckning för din CNC-maskinverkstad lär dig mer om den. Cut Your Machine Shop i Illia och State Erie, Ohio erbjuder precisionsbearbetning CNC-bearbetning tjänster i Illia och State, och använder olika CNC-bearbetning.


Tidigare: Hur vet man hur man förbättrar ...

Nästa: Vad är CNC-fräsning och hur det...