Behöver medicinindustrin CNC-bearbetning?

Släpp tid: 2022-08-20 15:41:15  träffar: 22

Denna enhet används inom den medicinska industrin för mycket exakt design av medicintekniska produkter. Enheten används för att behandla sjukdomar och förbättra livskvaliteten. Utrustningen har manuella och automatiserade tekniska komponenter som kan bearbetas med olika tillverkningsbehov för medicinindustrin. CNC tillverkas för den medicinska industrin. Vilken viktig teknik för bearbetning av utrustning har blivit populär inom den medicinska industrin? Industrin' s mest populära artikel presenterar 6 skäl till detta i datoriserad NC-bearbetning.


6 fördelar med CNC-bearbetning inom medicinsk industri

Här är fördelarna med att känna till CNC-bearbetningsprodukter inom medicinsk industri:


Automatiserat processflöde:

Maskiner minskar dessa processer, processer och många andra användningsområden.


Ingen viktgräns:

CNC programmeras med hjälp av Aided Design, en dator-Ett guidat program som genererar ett arbetsprogram som kan användas för maskindrift. CAD-problem med världens tillverkningsprogram. Med utbredd användning av ytmedicintekniska produkter och komponenter, eller flera-komponent CNC tillverkning i kort och hög-volymfunktionella eller speciella delar såsom mekaniska produkter, proteser och medicintekniska produkter.


Snabb och mångsidig produktion:

CNC-bearbetning gör bearbetningen av komplexa delar enklare. Idag, 4-axel och 5-Axis CNC bearbetning blir mer och mer populär. Detta är en avancerad metod som lätt kan anpassas till all nödvändig geometrisk design i branschen på mycket kort tid.


Ytterligare inställningar för CNC-bearbetning:

På så sätt letar du efter formsprutning av plast, så formtillverkning tar ett tag eftersom formar kräver olika parametrar för optimering. Om ni höjer produktionskostnaden. Turnaround cykeln gör de bästa delarna för specialbearbetning, så ställ in.


Stram tolerans:

Denna komponent för medicinsk utrustning kräver precision CNC verktygsmaskiner, som lätt kan uppnås med CNC verktygsmaskiner.


Lämplig för olika material:

Dess maskiner gör rent utan att kompromissa med precisionen i aluminiumbearbetning, och dessa material har exakt finish.


CNC-tillverkningsteknik är grunden för CNC-bearbetningsföretag i Beaverton, Oregon. Först, tjäna kunder i den medicinska industrin. Företaget tillhandahåller verktygsfräsning inom medicinsk industri och bearbetar regelbundet uppblåsbara bröstplattor, burar, ben och andra komponenter.


Tidigare: CNC bearbetningscenter, gravering...

Nästa: Hur vet man hur man förbättrar ...