CNC bearbetningscenter, gravering bearbetning, CNC fräsmaskin diskussion

Släpp tid: 2022-08-20 15:39:14  träffar: 17

CNC är den mest populära formen av bearbetning idag, det kan användas för stora delar av olika precision och grader, repeterbarhet, automation och rätt form av bearbetning för att maximera bearbetningsmetoden för att skapa andra typer. Om du läser om flera av den här typen eller någon annanstanse, du' Vi har förmodligen bearbetat inom områden som CNC fräsning, gravyr och CNC-bearbetningscentraler. Du' kommer förmodligen få klarhet från namnet, så att' s det. CNC entusiaster kan använda dessa teman för att kalla dem.


Introduktion av CNC-bearbetningscenter, graveringsmaskin och CNC-fräsmaskin

Dessa kan hjälpa din ansökan idag, men deras tillämpning kommer att förstå dem bättre.


Verktygsmaskiner för gravering och fräsning:

Denna maskin kan användas för gravyr och förmåga, fräsning, fräsning, gängning och gravyr. Verktygsmaskinen körs med hög hastighet och har maskinens bearbetningsnoggrannhet och bearbetningsnoggrannhet. Fräsmaskinen kan bearbeta metaller med en noggrannhet av C40 och lägre. Denna maskin är lämplig för HR40 metall. CNC-maskiner har snabb metallbearbetning, maskinbearbetning, metallbearbetning, metallbearbetning, metallbearbetning, metallbearbetning, organisk metall, miljöskydd och andra icke--Efterbehandling. och andra industrier som kräver finfräsning och efterbehandling av formar.


Gravmaskin:

Funktionerna i denna minidator nämns ovan, men de används för bearbetningsmaskiner. Skärmaskiner finns inte tillgängliga, endast för gravyr. Den är inte lämplig för utförande av stora verktyg. Vanligtvis lämplig för maskin-kontrollerad bearbetning av dessa, inte för industriell bearbetning. .


Bearbetningscentrum för verktygsmaskiner:

Detta är en IT-automationsenhet med flera funktioner som kan automatiseras och ändras efter behov. Den slutliga bearbetningsmaskinen kan installeras på verktygsmaskinen enligt programmet, CNC verktygsmaskin; justera rörelseval, växla utförande, utföra samtidig utförande Atlas, såsom kontrasjunkande bearbetningscentraler kan vanligtvis användas för att bearbeta prismer, borrning och olika andra program. Bearbetningscentraler är inte lämpliga för gravering. Delformer, som ramar, partitioner, omslag etc., som kan använda flera program samtidigt.


CNC-bearbetningscenter, största skillnaden mellan CNC-fräsning och gravyr, graveringsanalys

Tips nedan hjälper dig att förstå några av de viktigaste skillnaderna mellan CNC-bearbetningscentraler, CNC-fräsning och gravyr och gravyr.


Rotationseffekt:

Fräsmaskinens vridmoment är mindre än tio, graveringsmaskinen är mindre och bearbetningscentrets vridmoment är så hög som tiotals kilowatt.


Skärförmåga:

Bland dem används gravyrmaskiner främst för gravyr och är inte lämpliga för bearbetning. Fräs- och graveringsmaskiner används för bearbetning och efterbehandling av stora arbetsstycken. Bearbetningscentret kan utföra tung skärning och grov bearbetning.


lyrics:

Gravyrmaskiner är lämpliga för projekt som inte kräver efterbehandling av verktygsmaskiner, medan bearbetningscentraler och bearbetningsbara verktygsmaskiner beror på att deras funktioner är automatiserade vid CNC-bearbetning.


Hastighet:

Jämfört med gravyrmaskin graveringsmaskin och fräsmaskin är hastigheten på C-bearbetningscenter lättare än C. Dess NC-bearbetning kan vara lätt. Anledningen till dess lätthet, den enkla utformningen av graveringsmaskinen, fräsningen linjär linjärmotor, hastigheten är 20m/min.


Tidigare: Hur man gör verktygsfräsning ex...

Nästa: Behöver medicinindustrin CNC-bea...